tirsdag den 8. juli 2008

Pilebladet med nyt look !

Hvorfor nu det? Jeg undres!

Vi har haft et dejligt pileblad i mange år, og der er lagt et stort arbejde i dette.
Imidlertid har vi i bestyrelsen ønsket, at bladet kan anvendes over en større ”kontaktflade”, idet vi har en forventning om, at dette vil skabe større interesse for indlæg, øge medlemstallet, skabe nye aktiviteter, øge annoncetilgang og bedre økonomien, skabe nye kontakter, skabe nye ideer, - ja, mulighederne er mange!
Bladet må gerne være med til at signalere synlighed om pileflet, - at pileflet er et gammelt håndværk, en afstressende hobby, - at pileflet både er et håndværk og en kunstart med kreativitet, fantasi, intuition der skaber brugsting, brugskunst og kunst.
At pil er et materiale, hvis muligheder for udfoldelse er mangfoldige!

Ved at bladet får et nyt layout og et mere professionelt look, håber vi at foreninger og biblioteker vil abonnere. Vi håber på flere annoncer og bedre økonomi.
Ligeledes håber vi på stor aktivitet fra medlemmerne, så foreningen vil blive ved med at udvikle sig.
Vi håber på indlæg og debat i bladet.

Men bladudvalget kan ikke stå for indlæggene alene. Indlæggene skal komme fra medlemmerne. Det kan være kort eller langt, - blot kom frem med det! Hvorfor holde spændende ting for sig selv, når alle kan lære af det? Tænk hvor mange ideer, tanker og aktiviteter vi tilsammen er i besiddelse af.

Bladet må gerne skabe endnu større synlighed end hidtil. Derfor står der i indledningen ”Jeg undres”!

Dette er bevidst, idet bladet vil komme til at give mulighed for spørgsmål eller udtrykke frustrationer, således at vi får en god kommunikation og undgår snak i krogene.
I bestyrelsen har vi forestillet os, at ændring af bladets layout har givet anledning til undring, så derfor rejste vi selv spørgsmålet.

Vi svarer gerne på alle spørgsmål og ønsker, - jo flere, jo bedre! Kom frem med dem!

Pilebladet udkommer 4 gange om året. Det er selvfølgelig for længe imellem, hvis der er behov for en livlig debat. (red. Her er det så at Bloggen kan gøre gavn).

Med ønske om stor aktivitet og kreativitet!

Helle Schaumann

Ingen kommentarer: